Professionele en multidisciplinaire experten in overnames

Een sterk team staat klaar

 

Dankzij meer dan veertig jaar bedrijfservaring bouwden we een ruime expertise op in accounting, fiscaliteit, financiën, human resources en change management. We laten ons ook omringen door een aantal juridische experten.

We begeleiden overnames in verschillende sectoren, zoals o.a. telecommunicatie, energie, ICT, media, entertainment,automotive, retail en industrie. Een sterk team staat klaar om de klanten professioneel en multidisciplinair te ondersteunen.

Lees hier waarom Sequensis een toegevoegde waarde kan bieden.

Eddy Marginet

“Vertrouwen is key in overnames”

“Ik begon mijn carrière als extern auditor bij Coopers & Lybrand en was al vrij snel betrokken bij bedrijfsovernames en reorganisaties.  Na een aantal jaren trad ik in dienst van de beursgenoteerde Inchcape Group als internationale auditor en nam vervolgens het financiële management van de Belgische Retail divisie voor mijn rekening.   Na een aantal jaren ging ik aan de slag bij zakenreisgigant  BCD Holding, waar ik als CFO en Algemeen Directeur de Belgische, Luxemburgse en Franse vestigingen door diepgaande veranderingsprocessen heb geloodst.  Sinds 2008 begeleid ik als strategisch adviseur ondernemingen bij expansie en overname.  Hierbij zijn onafhankelijkheid, integriteit en vertrouwen primordiaal.  Deze waarden dragen we dan ook hoog in het vaandel bij Sequensis. Ik geniet om te wonen in het hart van het Pajottenland en ben de fiere papa van Olivier en Gwendoline.”

Marc Van Damme

“Wij stellen onze expertise ter beschikking van onze klanten”

“Tijdens mijn vijfentwintigjarige loopbaan in de telecommunicatie-, industrie- en energiesector was ik betrokken bij overnames, fusies en outsourcingstrajecten. Als HR-directielid in binnen- en buitenlandse ondernemingen bouwde ik een ruime ervaring op in de menselijke aspecten binnen het bedrijfsleven. Daarnaast was ik actief in commerciële functies en project management – de perfecte aansluiting bij de competenties van Eddy en Daniël. Ik ben gelukkig getrouwd met Hilde, en papa van drie kinderen: Yasmine, Klaas en Fee.”

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u snel.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen