Waarom Sequensis?

U kiest à la carte uit ons aanbod

Vooraleer u als bedrijfsleider uw bedrijf te koop aanbiedt, raden wij u aan te beginnen met een overnamescreening, onze unieke aanpak. Bent u hiervan overtuigd, dan zal u met vertrouwen de verdere begeleiding van uw overname in onze handen geven. Wenst u een bedrijf over te nemen, dan hebt u ook de keuze om Sequensis het volledige traject te laten begeleiden of enkele stappen ervan. Bij ons kan u o.a. ook terecht voor een businessplan of een kredietdossier. Een dienstverlening op maat dus.

U handelt met kennis van zaken 


Een overname lijkt vaak een complex geheel. Al snel ziet u door de bomen het bos niet meer. Kiest u voor de procesmatige aanpak van Sequensis? Dan maken we elke stap van het overnametraject overzichtelijk en transparant. Hoe? Met handige checklists, visueel aantrekkelijke infomemoranda, overzichtelijke waarderingsmodellen en helder uitgeschreven stappenplannen. Zo onderhandelt u de overname met kennis van zaken én gezond verstand.

U kan rekenen op onze expertise

Tijdens het hele overnametraject staat een team van experts achter u. Naast onze ervaring in overnames en fusies, in sectoren zoals media, telecommunicatie, entertainment en energie, delen we ook onze ervaring in financieel beleid, human resources, sales en projectmanagement. Daarnaast laten we ons omringen met juridische experts en partners, die in veranderingstrajecten gespecialiseerd zijn.

U werkt samen met een partner van vertrouwen

U mag rekenen op een permanente focus tijdens uw overnametraject. U hebt met Sequensis gekozen voor een partner van vertrouwen, waar discretie en resultaatgerichtheid centraal staan. Sequensis is “ondernemend”  in de overnames die we begeleiden. U mag dus het beste resultaat van ons verwachten. Daar staat Sequensis voor.

Wilt u een vrijblijvend gesprek?

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u snel.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen